За нас

Jonathan Orange
Jonathan Orange

Фирмата е на пазара повече от 15 години. Създадена е 2005 година и е една от най-големите фирми в Старозагорския регион специализирана в производството със селско-стопанска продукция - пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица, а също и олио-рафинирано и нерафинирано и студено пресовано и производство на мастни киселини, нахут, грах, слънчоглед за чоплене и вторичните продукти кюспе, шрот и други. „АГРО ГАРАНТИ“ ЕООД разполага с нужната квалификация, разрешителни и обучен персонал за да извършва тази дейност.

„Агро гаранти” ЕООД извършва и транспортна дейност, като за тази цел притежава тежко-товарни автомобила с ремаркета. Притежава две бази за съхранение на стоките намиращи се в с.Опан Старозагорска област и град Раднево. В базата в с.Опан се състои от административна сграда,складове,както и необходимата ни техника за товаро-разтоварна дейност и 50-тонна електронна везна.В базата се изгражда маслодобивно предприятие. Втората база се намира в град Раднево и е мелница. Двете бази са с капацитет 10 хиляди тона.

Лиценз за търговия със зърно, идент.№195007645, Лиценз за международен превоз на товари №3462, Удостоверение за регистрация №25/11.11.2010 за търговия с пълноценни фуражи, Удотоверение за транспорт на фуражи, вписано под рег. номер 2936.

„Агро гаранти” ЕООД успешно си партнира с фирми от цялата страна-земеделски производители и кооперации, фуражни заводи, зърнопреработвателни компании, мелници, маслобойни. ”Агро гаранти” ЕООД е основен доставчик на едни от най-големите фирми в бранша. Поддържа и международни контакти с фирми от Гърция и Турция

Дейности

  • Търговия със селскостопанска продукция
  • Транспорт до обект на клиента
  • Производство на продукти от слънчогледово семе:
    - слънчогледово брашно,
    - белен слънчоглед
  • Производство на високопротеинов слънчогледов шрот

Доставки

При предварителна заявка фирмата доставя торове и препарати за растителна защита на изгодни цени.
При заявка възможност за доставка на рафинирано олио в бутилки-различни разфасовки 1л. 3л. 5л.